Page rank

Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2009

την μαλακίαν πολλοί ηγάπησαν, τον μαλάκαν όμως, ΟΥΔΕΙΣ!!!


Γ. Παπανδρέου:
«Ο πολίτης θα μας ήθελε αντεξουσιαστές στην εξουσία».
Χρυσοχοϊδης:
«Καμία ανοχή στην αστυνομική αυθαιρεσία.»

Αμέσως μετά, στα πλαίσια της άσκησης μιας προσωπικής πολιτικής άνευ λαϊκής εντολής ή/και νομιμοποίησης, σε επιχείρηση σκούπα του ΜΠΑΤΣΟΚ, αθώοι ανύποπτοι διερχόμενοι πολίτες, χωρίς αιτία ή υποψία για κάτι που πιθανόν να τους βαρύνει, αναγκάστηκαν να γονατίσουν στο πεζοδρόμιο με την απειλή όπλου φυσικά, και καθυβριζόμενοι αισχρά -λόγοις και έργω- από τους αλήτες των οποίων προΐσταται -ως πολιτικός αρχιαλήτης- ο Χρυσοχοίδης.



Για να σε δω τώρα μεγαλόστομε παπαρολόγε κ. Φαρδόπουλε.
Να δω που είναι η μηδενική ανοχή.
Να σε δω, κι αν χρειαστεί, σε στολίζω λαμπάκια και καντήλια αργότερα.
Γνωστός δικηγόρος που αναλαμβάνει υποθέσεις αναρχικών και ήταν ανάμεσα στα 81 άτομα που προσήχθησαν χθες το βράδυ, αναφέρει ότι ομάδες αποτελούμενες από περίπου 30 αστυνομικούς εισέβαλαν στις καφετέριες των Εξαρχείων, με την αιτιολογία ότι θα πραγματοποιούσαν υγειονομικό έλεγχο.
Στη συνέχεια, οι αστυνομικοί έβγαζαν τους θαμώνες από τα μαγαζιά και προχωρούσαν «τυφλά» σε προσαγωγές «για εξακριβώσεις στοιχείων», όπως έλεγαν, ακόμα και αν οι προσαχθέντες τους έδειχναν τις ταυτότητές τους.
Σύμφωνα με τις καταγγελίες, οι προσαχθέντες οδηγήθηκαν στη ΓΑΔΑ, όπου εξετάστηκαν ως «μάρτυρες» για τα επεισόδια που είχαν προηγηθεί το μεσημέρι της ίδιας μέρας στο κέντρο της Αθήνας. Στη συνέχεια, οι περισσότεροι αφέθηκαν ελεύθεροι, χωρίς να τους ζητηθούν και πάλι τα στοιχεία τους.

Συμβουλή:
Αφήστε τα περί πυγμής, "πηχτής" και τα ρέστα και μην παίζετε με ηθικοπλαστικά στοιχεία άσκησης πολιτικής, ιδιαίτερα όταν αυτά επιδεικνύονται δια της αστυνομικής βίας. Χαλαρώστε και μην μπλέκετε την δημοκρατία με την πυγμή. Δεν έχουν θέση αυτές οι δύο λεξούλες στην ίδια πρόταση… ηρεμήστε!

Είπαμε να σηκώσετε τα μανίκια, όχι όμως και να ξεκουμπώσετε... το φερμουάρ!





Κοτσάνα: «Καμία ανοχή στην αστυνομική αυθαιρεσία.» ΑΠΟ ΕΜΑΣ!!!
[ η Χρυσόμυγα που έκανε κώλο ]

Αναρτήθηκε απο Λες-Μαλακίες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου