Page rank

Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2009

Συμβολα και συμβολισμοί

Σχετικά με το βίντεο το Μουζουράκη το οποίο φαντάζομαι πως οι περισσότεροι έχετε ήδη δει εχω να πω τα εξής : Εστω και αν διαφωνούμε ή όχι με αυτά που λεει κάποιος πρέπει να υπερασπιζόμαστε μέχρι θανάτου το δικαίωμα του στο να μπορει να τα πει.


Τα λαικά δικαστήρια οι απειλές και η βία ανηκουν στη ζουγκλα και όχι σε ανθρώπους που λένε "τρομάρα τους" πως κατάγονται απο τους αρχαίους Ελληνες. Αν οι αρχαίοι λοιπόν εβλεπαν αυτά τα χάλια της σύγχρονης Ελλάδας δεν νομίζω να ήθελαν καμμία σχέση με τους Νεοέλληνες. Είμαστε η κοινωνία του ωχαδερφισμού , του εγωισμού, της αδιαφορίας, της Βίσση, της Βανδή, της Μπεζαντάκου, του Αδωνι, του Γιωργάκη, του Κωστάκη, της λαμογιάς,των Ολυμπιακών της ρεμούλας και της ντόπας, της κλεψιάς, της πουστιάς (ζητώ συγγνωμη απο τους gay κακως χρησιμοποιω τη λεξη αυτη). Ειμαστε αυτοι που δεν εχουν διαβάσει ουτε δυο βιβλία, που θεωρούμε κουλτούρα το Ρέμο, δημοσιογραφία τον Ευαγγελάτο τον Χατζηνικόλάου την Τατιάνα, τον Τριανταφυλλόπουλο , τον Χαρδαβέλλα. Ανακυκλώνουμε τα ίδια σκατά καθημερινα χαμένοι στις μικρες μας ασήμαντες ζωούλες, χωρίς ρομαντισμό, ελευθερία , δικαιοσύνη , αξιοπρεπεια, αγαπη τον συνανθρωπο, αγαπη για τη δημιουργία.
Γι αυτό λοιπόν κατα τη γνώμη μου αφού δεν έχουμε στήσει τα λαικά δικαστήρια για όλους τους παραπάνω που μας δουλεύουν ψιλό γαζί είναι πολυ τραβηγμένο να το κάνουμε για ένα παιδί που είπε αυτα που πιστεύει χωρίς να έχει άλλωστε καποιο προσωπικο συμφέρον. Καλώς η Κακώς νομίζω πως θα επρεπε να μας προσβάλλει περισσότερο όταν υποτιμούν τη νοημοσύνη μας παρα όταν προσβάλλουν τα εθνικά μας σύμβολα. Τα εθνικά σύμβολα όπως λέει και η λέξη "συμβολίζουν" το μεγαλείο της ψυχής του λαού μας και την ελευθερία. Είναι υποκρισία και πρεπει να είσαι στενομυαλος οταν υπερασπιζεσαι το συμβολο (ιδίως με βιαιο τρόπο) ενω έχεις ξεχάσει την ουσία πισω απο αυτο (π.χ. ελευθερία έκφρασης). Αυτα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου