Page rank

Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2009

10 CUTEST CAT MOMENTS

CATS

Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2009

Καραγκιοζάτος



Ποιο ειναι το χειρότερο ζευγάρι της showbiz?
Α) Καραγκιοζάτος - Τατάνα
Β) Μπουμπούκος - Μπουμπούκα

Power of 10

Video by Charles and Ray Eames 1977

Εξωγήινο Email


To 1983 Ιάπωνες αστρονόμοι έστειλαν ένα ραδιομήνυμα στο Altair, ένα ηλιακό σύστημα που απέχει απο τη γη 16 έτη φωτός. Το μήνυμα περιείχε 13 δυαδικά κωδικοποιημένες εικόνες η κάθε μια εκ των οποίων έδειχνε κάποια βασικά χαρακτηριστικά μας, όπως το που βρίσκεται ο πλανήτης μας, πως μοιάζουν οι άνθρωποι και τη δομή του DNA μας. Αν κάποιος έχει λάβει αυτό το μήνυμα θα πρέπει να περιμένουμε την απάντηση περίπου το 2015.
Η Ιαπωνία είναι η μόνη χώρα στον κόσμο που έχει ετοιμο ενα σχεδιο σε περιπτωση που εξωγήινοι εμφανιστούν στον πλανήτη μας.

Νεα Δημοσκόπηση


Πραγματοποιήθηκε σε δείγμα 251,5 ανθρώπων.Κάντε κλικ στη φωτογραφία για να δείτε τα αποτελέσματα.

Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2009

Γιαγκόναν


O Γιάγκος Ραυτόπουλος νέος υποψήφιος του ΛΑΟΣ. Ελεος πια τι αλλες μαλακιες θα δουμε!!!

Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2009

Αυτοί δεν είναι κουκουλοφόροι?

Γιατί κρύβονται? Μήπως είναι ρουφιάνοι?

Ουστ Ντόρα


Δειλοί φασίστες και ξεφτίλες οι τρομοκρατες δήλωσε η κορούλα του δράκουλα πριν απο λίγο. Μιλάμε για παιδιά 20-22 χρονων που αηδίασαν με τους φασιστικούς νόμους και την ξεφτιλισμένη κοινωνία που η Ντόρα εκπροσωπεί. Δεν είμαι υπέρ της βιας αλλά απο τη Ντόρα προτιμώ τους τρομοκρατες. Ουστ ασχημη!

Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2009

Μπλοκο μου καναν τα ΕΚΑΜ

Αντε γεια

Mega Trash (RESPECT!!!)

To θυμάστε???

Χρήστος Αυγερινός - Για τα μάτια του κόσμου

Πεναλτι

Εκλεψε την παρασταση

ΑΙΣΧΟΣ!!!


Ναυπηγεια Σκαραμαγκά - Ασφαλιστικές Ασπίς - Αγούδημος. Ξέρετε πόσοι άνθρωποι μείναν χωρίς δουλεια μεσα σε μια εβδομάδα. Τι είπαν για αυτό στο χθεσινό debate? Τίποτα. Ένα ακόμη δείγμα της γαιδουριας των πολιτικών και της αδιαφορίας τους για τα προβλήματα μας. ΑΙΣΧΟΣ!!! Γιατί το κράτος δεν διατάσσει κατάσχεση της περιουσίας των διευθυντάδων της Ασπίς για να πληρώσει όσους έδιωξαν με χρόνια προυπηρεσίας χωρίς αποζημίωση?
Και τι να τους πουν οι άχρηστοι που δεν έχουν δουλέψει ούτε μια ώρα στη ζωή τους. Α, ξέχασα ο Γιωργάκης Καιλας έπλενε τζάμια στη Σουηδιά. Π...τσες μπλε!

Tchaikovsky-The Nutcracker Suite

Αξίζει να δείτε αυτή τη φοβερή πιανίστρια. Tchaikovsky-The Nutcracker Suite for piano solo arranged by Pletnev.

Tennis Commercial

Funny video

Oποιος εχει τα γενια...

ILLUSIONS

Δημοκρατία


Εντάξει δεν λέω. Συμφωνώ πως η ψήφος είναι ένα πολύ σημαντικό δικαίωμα για όλους τους ανθρώπους. Σου δίνει την δυνατότητα να αποδοκιμάσεις μια πολιτική, να επιλέξεις κάτι διαφορετικό να ελπίζεις σε κάτι καλύτερο. Μόνο που στην Ελλάδα αλλά και στο μεγαλύτερο μέρος του κόσμου έχουμε πλεον χάσει την ουσία πίσω απο αυτή τη δυνατότητα. Ανθρωποι εναλλάσονται στην εξουσία ακολουθώντας τις ίδιες πολιτικές με διαφορετικό φερετζέ/γαρνιτούρα κάθε φορά. Δεν ξαναψηφίζουμε τους παλιούς γιατί καταχράστηκαν εμπιστοσύνη και χρήματα και ψηφίζουμε τους νέους που είναι διψασμένοι για περισσότερη ρεμούλα. Τα κωλομίντια μας κάνουν πλύση εγκεφάλου και απαξιώνουν οποιεσδήποτε αλλες προτάσεις και εμείς πρόβατα πνιγμένοι στα δανεια και το φόβο τις ανεργίας παίζουμε το ρόλο του κομπαρσου στην ίδια μας τη ζωή. Η συμμετοχή στις δημοκρατικές διαδικασίες όπως την εννοούσαν οι αρχαίοι που θέσπισαν το θεσμό της δημοκρατίας δεν υφίσταται καθώς δεν υπάρχουν πραγματικές επιλογές. Ακόμα και η ίδια η δημοκρατία για μένα είναι σήμερα ένα σύστημα όπου η πλειοψηφία των χειραγωγημένων προβάτων αποφασίζουν για το μέλλον μου/σου/του. Στο χθεσινό debate όλοι οι δημοσιογράφοι συμφωνούσαν πως ήταν μια πολύ σημαντική διαδικάσία για την δημοκρατία και τον τόπο. Εγω είδα δύο άνθρωπους που μιλούσαν ξύλινη γλώσσα, είχαν αποστηθίσει απαντήσεις και φοβόντουσαν οποιαδήποτε παρέκκλιση μηπως κάνουν το λάθος και χάσουν καμμία ψήφο. Ξέρω πως δεν αλλάζει τίποτα αλλά τουλάχιστον θα πω τη γνώμη μου. Γι αυτο αλλωστε εφτιαξα κι αυτό το μπλογκ. Και κανείς να μην το διαβάσει εγώ το έβγαλα απο μέσα μου. Σαν συμπέρασμα νομίζω πως η πλειοψηφία των ελλήνων το ίδιο αισθάνεται. Ας τους ψηφίσουμε ξανα. Για να πίασω και ένα πιο σημαντικό θέμα,θα παίξει ο Ζαιρί αύριο στο ντέρμπι?

O ηλίθιος και ο πανηλίθιος



Και ο πιο ηλίθιος απο όλους αυτός που τους ψηφίζει μια ζωή.

Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2009

The Spaghetti Western Orchestra

Μην το χάσετε. Αυτη τη βδομάδα στο Badminton.

Illusions


Για τους φίλους στο dyo.me.gyro

Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2009

Αδωνις Vs Τσολιάς

Super Funny.

Καταπληκτικό Μπλογκ!


Τσεκάρετε αυτο το μπλογκ που ασχολείται με την πολιτική και παρουσιάζει τα νεα με φωτογραφίες απο lego. Απλα τέλειο!
http://legofesto.blogspot.com/

Το ξυλινο Supercar


Μια ομάδα αποφοιτων του North Carolina State University δημιούργησε αυτό το αυτοκίνητο με βασικό υλικό το ξύλο. Η ισχύ του? 600 ίπποι!!!

Vintage Αυτοκίνητο


Μια φωτογραφία του αυθεντικού Benz Patent Motorwagen που δημιουργήθηκε το 1885 και τιμήθηκε με πατέντα για το concept του.

Vincent's Chair


Vincent's Chair απο τον Vincent Van Gogh

Ηλεκτρική Καρέκλα


O Robert Greene Elliott ήταν ο υπεύθυνος εκτελέσεων με ηλεκτρική καρέκλα στην πολιτεία της Νέας Υόρκης απο το 1926 έως το 1939. Θεωρείται ότι τελειοποίησε την τεχνική της εκτέλεσης. Η τεχνική του είχε σκοπο να καταστήσει άμεσα αναίσθητο το θύμα και κατόπιν να πλήξει τα ζωτικά όργανα χωρίς να κάψει τον άνθρωπο (μπρρρρρ..). Εκτέλεσε περίπου 387 ανθρώπους. Ηταν κατα τα άλλα ενας ήσυχος οικογενειάρχης με χόμπυ την κηπουρική.
Στην φωτογραφία η καρέκλα Old Sparky που χρησιμοποιήθηκε στις φυλακές του Sing Sing.

Μπυροκαρέκλα (Design)

Η προβατοκαρέκλα

Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2009

Μεταμόρφωση

Φοβερό βίντεο

Αxolotl


Το περίεργο αυτό πλάσμα ζει στο Mexico και ονομάζεται Axolotl. Απο το 2008 απελούνται με εξαφάνιση λόγω μολυνσης των υδάτων και εμφάνισης καποιων άλλων μη ιθαγενών ειδών που τρώνε τα μικρά τους. Είναι σαρκοφάγα και τρώνε διάφορα είδη εντόμων και μικρών ψαριών.

Γαλαξίες Antennae


Οι γαλάξίες Antennae είναι ένα ζευγάρι σε σύγκρουση. Σε αυτες τις συγκρούσεις τα αστερια καθε γαλαξία περνούν εικονικα το ενα μεσα απο το αλλο χωρίς όμως να συγκρούονται. Παρόλα αυτά νέφη αερίων συγκρούονται δημιουργόντας εμφανίσεις νεων αστεριών. Τα μπλε σημάδια στη φωτογραφία είναι νεα αστέρια που προήλθαν απο αυτή τη διαδικάσία

Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2009

ILLUSIONS NEW

Cuteness Overdose

Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2009

Το θαύμα του makeup


Απίστευτη μεταμόρφωση!

Φάουλ!!!

Αναμφισβήτητα ενα απο τα πιο βίαια φάουλ όλων των εποχών!

Φοβερό Φάουλ

Φοβερό φάουλ απο την Ιαπωνική J-League

Πλωτά σπίτια


Οι πλωτές κατοικίες έχουν εξελιχθεί πολύ και αποτελούν τη νέα τάση όσον αφορά την κατασκευή και αγορά σπιτιών σε πολλές χώρες του κόσμου.«Η ζωή σε ένα πλωτό σπίτι σε φέρνει και πάλι σε επαφή με τη φύση, ακόμα και όταν βρίσκεσαι πολύ κοντά στο κέντρο της πόλης», λέει ο Σάσα Άκερμαν (σχεδιαστής) για το σπίτι που σχεδίασε ο ίδιος και βρίσκεται στο Όλντεμπουργκ της Βορειοδυτικής Γερμανίας.



«Είναι ένας πιο απλός τρόπος ζωής. Βρίσκεσαι κοντά στο νερό και μπορείς να νιώσεις το σπίτι να κινείται απαλά από τον άνεμο». Το σπίτι του Άκερμαν έχει προκαλέσει τεράστιο ενδιαφέρον και ήδη έχει βρεθεί αγοραστής έναντι 200.000 ευρώ. Η ιδέα γνωρίζει απήχηση και στις ΗΠΑ.

totefteri

LOST Τελευταία σεζόν

Ολοι περιμένουμε με αγωνία την κατάληξη του Lost. 4 μήνες μέχρι τον Ιανουάριο για να αποκαλυφθούν όλα τα μυστικά. Θα είναι πειστικό το τελος? Θα δούμε...

Subliminal Message in KFC Commercial

Κρυμμένο υποσυνείδητο μύνημα σε διαφήμιση KFC

Δίαιτα Καραμανλή πριν το debate



Αναρτήθηκε απο το blog
http://freskoprama.blogspot.com/

The Liarbirds - House In Mexico

Ισως ένα απο τα καλύτερα ελληνικά αγγλόφωνα γκρουπ. Απολαύστε.

Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2009

Simon's Cat - TV Dinner

Simon's Cat

Οι άρχοντες των δακτυλιδιών


Τα κόμματα "εξουσίας" και τα προβλήματά τους. Που καιρός να δουν τα προβλήματα του πολίτη!


Της Πρωθυπουργίας
Της Προεδρίας της Δημοκρατίας
Του Προέδρου του Κόμματος

massmedia-gr.blogspot.com

Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2009

Virtual Χαστούκια


Πόσες φορές δεν έτυχε στον καθ' ένα μας να βρεθεί κάποιος η κάποια στο διαδύκτιο, που να μας σπάσει τα νεύρα τόσο, ώστε να μας τα κάνει κρόσσια; Πολλές φορές σίγουρα.
Τι σκέψεις κάναμε άραγε; Έτυχε για παράδειγμα να σκευτείτε,

"να σε είχα μπροστά μου αυτήν την στιγμή μονάχα,
και τι στον κόσμο.."
..έ; έπεσα σχετικά μέσα;

Η μεγαλύτερη ανακάλυψη λοιπόν (πιστέψτε με) μετά τον υπολογιστή, θα είναι η Virtual σφαλιάρα/μπουνιά/κλωτσιά/πιστολιά κ.λ.π.
Να έχεις την δυνατότητα δηλαδή, με το που θα σου σπάσει κάποιος η κάποια τα νεύρα, να του κοπανάς μία σβουριχτή, που να ναι όλη δική του.

Θα μου πείς τώρα βέβαια, "και αυτό θα λύσει το πρόβλημμα;" Σίγουρα δεν λύνεις κανένα πρόβλημμα, μα σίγουρα δεν είσαι ο χαμένος.
Δεν μπορεί να σου την πέφτει κάποιος κρυμένος πίσω απο την ανωνυμία του, και να παίζει με την υπομονή σου, δεν γίνεται, δε λέει. Έφταιξες και θα πληρώσεις ρε μαγκίτη.

Έπειτα, θα έχει και τα καλά της αυτή η μέθοδος.
Δεν θα μπορεί να σου κάνει μήνυση ο βαρεμένος, διότι, τι θα πεί στο δικαστήριο όταν ρωτηθεί γιατί δεν φαίνονται μόλωπες;

Ήταν εικονική η γροθιά;
Τρίξαν τα σαγόνια μου αλά δεν μου 'σπασε δόντι;
Βουίζουν ακόμα τ' αυτιά μου αλά δεν κοκκίνησε το μάγουλό μου;
Να μου φέρει πίσω την τούφα απο τα μαλλιά μου;

Σαχλαμάρες, η υπόθεση θεωρείται λήξασα και το κατηγορούμενο nickname αθώον.

Αλήθεια, το σκεφτήκατε ποτέ τι θα γινόταν ..αν γινότανε;
Η μισή Ελλάδα θα έδερνε την άλλη μισή. Γυναίκες θα μαλλιοτραβιόντουσαν καθημερινά "κακούργα μου πήρες τον άντρα", οι μισοί άντρες θα παίζανε μπουνιές με τους άλλους μισούς, πάντως δεν θα γλίτωνε κανέναν πλέον η ανωνυμία, και θα είμασταν όλοι χάπι.
Πάω τώρα "να σπάσω φαρμακεία να βρώ τα χάπια μου.."
Α, ρε Πάριε, και σένα θα σε δείρουμε.. PC έχεις;


Απο το καταπληκτικό A! μπε μπα blog! το Μπινελικοδρόμιο

Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2009

Στοκχόλμη - Τέχνη στο Νερό

Designer Dog Clothes 3

Designer Dog Clothes 2

Designer Dog Clothes

Elizabeth Bathory


H Κόμησσα Elizabeth Bathory (1560-1614) απο την Ουγγαρία ήταν ίσως η πιο αιμοσταγής δολοφόνος όλος των εποχών.Βασάνισε και σκότωσε εκατοντάδες παιδια (κυρίως κορίτσια). Λέγεται ότι έκανε μπάνιο στο αίμα των θυμάτων της για να εξασφαλίσει αιώνια νιότη.

Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2009

GOT ΚΗΑΤ?


Το Khat είναι ένα φυτό που αναπτυσσεται στην ανατολική Αφρική και στην Αραβική Χερσόνησο. Περιέχει ένα αλκαλοειδές που ονομάζεται καθινόνη και προκαλεί παρενεργειες ανάλογες με την αμφεταμίνη . Παρότι ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας το έχει στην λίστα με τις επικίνδυνες ναρκωτικές ουσίες, υπολογίζεται οτι αρκετά εκατομύρια άνθρωποι το χρησιμοποιούν καθημερινά. Ενας απο αυτούς και ο κύριος της φωτογραφίας με το φουσκωμένο μάγουλο.

Μεγαλύτερα νύχια


Η Αμερικάνίδα Lee Redmond είχε τα μακρύτερα νύχια του κόσμου. Ενα απο αυτά μετρήθηκε στα 89 cm !!!. Για να τα μεγαλώσει ακολούθησε μια δίαιτα υψηλή σε πρωτεινες.Παρολα αυτα τα εχασε σε ενα αυτοκινητιστικό δυστυχημα