Page rank

Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2010

Η φάρσα με τα σουβλάκια

Best Foul Ever

Γατάκια στην Ναυαρίνου

Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2010

Κοντυλοφόρος, ένα νέο πολύ καλό blog

Ρίξτε μια ματιά σε αυτό το καινούργιο πολύ ενδιαφέρον blog
http://kontiloforos.blogspot.com/

Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου 2010

Σερβία-Ισπανία 92-89 (Απίστευτο Τρίποντο)

Σερβία-Ισπανία 92-89. Απίστευτο Τρίποντο του Μίλος Τεόντοσιτς στο τελευταίο λεπτό που έδωσε τη νίκη-πρόκριση στους Σέρβους.

Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου 2010

22 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΓΙΑ 3 ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ



Εν μέσω "οικονομικής κρίσης" το δημόσιο (Υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων) δίνει 21.819.070,00 ευρώ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! για τη δημιουργία τριών ιστοσελίδων!!!
Ξέρω και συνεργάζομαι (ως software engineer) με κορυφαίους web designer και application developers που δεν θα τολμούσαν να ζητήσουν πάνω από 50 χιλιάρικα (και πολλά λέω) ότι και παράλογη υλοποίηση και να τους ζητούσαν. Στην τελική να μη φτιάξουν τις γαμ.....ες σελίδες αν κοστίζουν τόσο και να κοιτάξουν να δώσουν λεφτά στους ανέργους και στα γεροντάκια που περνάν με τρεις και εξήντα. Που όμως ευαισθησία... Να πάρουν τις μίζες να γεμίσουν τις τσέπες και τις κοιλιές τους. Ξεφτίλες ΠΑΣΟΚτζήδες σιγά μην αλλάζατε όλο να κλέβετε ξέρετε 30 χρόνια. Δεν κόβονται αυτές οι συνήθειες. Εσείς και όλοι οι πολιτικοί από όλα τα κόμματα θέλετε φτύσιμο. Λεφτά υπάρχουν. Στις τσέπες τους.. ΕΛΛΑΔΑ Η ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΠΟΥΣ...ΙΑΣ ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΑΛΙΟ ΠΑΝΚ ΓΚΡΟΥΠ. Τι φταίνε και οι κακόμοιροι οι gay και τους χρησιμοποιούμε σαν μέτρο σύγκρισης με τα σκατά?
ΤΟ ΞΑΝΑΓΡΑΦΩ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟ ΧΩΝΕΨΑΝ. 22 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΓΙΑ 3 WEBSITE!!!!!!!!!!!!!!